Wie graag meubels op maat wil hebben is bij Crafts & creations aan het juiste adres. Ook als u enkel een idee hebt over een bepaald type tafel, kastel, lamp of opberg constructie, zit u bij ons goed.

Wellicht ten overvloede, maar bij Crafts & Creations wordt niets geleverd vanuit vooraad. Dit betekent dat dat alle producten een levertijd hebben van 1-12 weken, afhankelijk van het project. Geduld is dus een schone schaak, maar teven betekent dit dat u vakmanschap kunt verwachten. Alle producten worden naar wens ontworpen en uitgetekend, alvorens digitaal tot 3D model verwerkt te worden. Van hieruit gaan we aan de slag. Maar we kunnen natuurlijk niet raden wat uw wensen zijn. Hiervoor gaan we graag persoonlijk met u in gesprek.

Een tekenafspraak kunt u aanvragen via 'contact' in het menu. Deze afspraak duurt +/- 60 minuten. Hierin stellen wij u vragen en laten wij vooral u hardop nadenken over wat u precies wilt. Wij denken mee over de geschikte materialen, constructie mogelijkheden en natuurlijk de uiteindelijke prijs van het meubelstuk. Aan deze eerste tekenafspraak zijn geen kosten verbonden en ook uw eerste digitale ontwerpschets in gratis.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en plan direct een tekenafspraak in.


 

 

CRAFTS & CREATIONS | MAATWERK IN MEUBILAIR EN VERLICHTING | KVK 75874954